Fysiotherapie

Blessures voorkomen en genezen

Werken aan de zwakste schakel
met fysiotherapie

Motivati Fysiotherapie heeft een uitgebreid aanbod aan behandelmethoden en therapieën. Voor fysieke- en bewegingsklachten als
gevolg van overbelasting, ziekte, een (sport)blessure, revalidatie na een operatie of een incident zoals een val of een ongeluk.

Samen met jou gaan we aan de slag om de klachten op te lossen. Bij onze locatie voor fysiotherapie in Utrecht kun je terecht met of
zonder verwijzing van je huisarts.

DE MEEST VERHOLPEN KLACHTEN

RUGKLACHTEN

Rugklachten kunnen erg spontaan opkomen. Meestal hebben deze klachten een belangrijke onderliggende trigger. We behandelen niet alleen je rugpijn, maar zoeken ook de oorzaak.

KNIEKLACHTEN

De knieen zijn een belangrijk tussenstation tussen de heupen en de enkels. Door een knie blessure kom je al snel in de knoop met je dagelijkse activiteiten. Dit gaan we samen tegen.

SCHOUDERKLACHTEN

De schouders zijn een uniek punt in het lichaam. Door alle vrije bewegingen die een schouder moet kunnen maken, zijn ze ook gevoelig voor blessures. Daar helpen we je graag vanaf.

FYSIOTHERAPIE NA EEN OPERATIE

Een goed herstel na een operatie is van cruciaal belang. Bij Motivati werken we samen om jouw revalidatieproces zo spoedig mogelijk te maken.

SPORTFYSIOTHERAPIE

Veel sporters kennen de pijntjes die komen kijken bij het sporten. Wij leren je lichaam de juiste vorm en techniek aan om optimaal te sporten.

FYSIOTHERAPIE UTRECHT

Trek niet pas aan de bel wanneer de klachten je dagelijkse leven ernstig beïnvloeden. Maar werk samen met Motivati gericht aan je herstel!

Onze Filosofie

Na het vaststellen van de klachten stellen we samen met jou een behandelplan op. Afhankelijk van je klachten bestaat de behandeling zoveel mogelijk uit actieve oefentherapie, indien nodig aangevuld met behandelingen.

Met de oefeningen en/of therapie verbeteren we je soepelheid en beweeglijkheid en proberen we zoveel mogelijk eventuele pijn te bestrijden. Samen werken we je aan herstel, zodat je weer optimaal kunt functioneren.

De fysiotherapeut daagt je uit en motiveert je, want je blijft zelf verantwoordelijk. Fysio bestaat niet alleen uit behandelingen op onze fysio locatie in Utrecht, je krijgt oefeningen mee om ook thuis aan je herstel te werken. Zo kun je snel weer sporten of actief zijn in het dagelijks leven.

TARIEVEN

klantgerichte zorg
Kwaliteit en maatwerk voorop

We richten ons volledig op onze cliënten in plaats van op papierwerk, en streven naar een hoogwaardige zorgkwaliteit. Ons doel is om een behandeltraject op maat te kunnen bieden en langere behandelingen mogelijk te maken. Daarom werken wij zonder contracten.

Tarieven en vergoedingen:

Indien u aanvullend verzekerd bent, kunt u een deel van de nota declareren bij uw zorgverzekeraar. De exacte vergoeding is afhankelijk van uw polis. U kunt deze informatie vinden onder het kopje ‘niet-gecontracteerde zorg’ op de website van uw zorgverzekeraar.

Tarieven fysiotherapie per

Zitting fysiotherapie € 60,00 (30 min)
Lange zitting fysiotherapie € 75,00 (45 min)

Screening, intake en onderzoek € 50,00
Intake en onderzoek na verwijzing € 50,00